Ons verhaal

Het is onze missie om als stichting een beweging te brengen, een duurzame golf waar geen einde aan komt en waar Nederlandse initiatieven voor een betere toekomst van de wereld uit voortkomen.

Nog nooit waren we ons zo bewust dat innovatie noodzakelijk is om ons land veilig, leefbaar en bereikbaar te houden. De druk en onrust onder de bevolking neemt toe en dit beïnvloedt onze manier van leven, wonen en werken ingrijpend. Mensen maken zich zorgen. Hebben we straks nog wel genoeg voedsel? Kunnen we de strijd aangaan met het stijgende waterpeil? Is er nog voldoende brandstof?

Mensen zijn op zoek naar een toekomstvisie. Een positief anker. Wij geloven dat Nederland dat kan zijn. De Nederlandse ondernemersgeest en makersgeest scheppen al eeuwen de toekomst. Iets dat snel vergeten wordt, waar niet bij stil wordt gestaan. Als stichting willen wij daar verandering in aanbrengen.

Dit kleine land is ontzettend groot als het gaat om innovatieve oplossingen op het gebied van water, voedsel, energie, smart cities en gezondheid. Honderden mensen en bedrijven zetten zich iedere dag in om onze toekomst veilig te stellen en zij verdienen een podium. Door zichtbaar te maken wat er nu al gebeurt willen wij mensen verbinden, inspireren en motiveren om hetzelfde te doen. Iedere actie telt. Klein en groot.

Ons bestuur en team van vrijwilligers zich iedere dag en geheel belangeloos voor in. Benieuwd wat onze plannen zijn en hoe we dit aanpakken? Download dan ons informatiepakket of beleidsplan.